З Днем Незалежності

З Днем Незалежності Магазин GoProStore щиро вітає вас з 26-річницею незалежності України. Бажаємо Вам наснаги, успіху, сили та віри в себе і в свою державу. Ми впевнені, що завдання кожного з нас – робити свою справу як найкраще, бо саме так спільними зусиллями ми зможемо наблизити пору розквіту і процвітання України, де наша країна є […]

GoPro Fusion VR-камера з роздільною здатністю 5,2K

GoPro Fusion VR

Вперше про намір GoPro випустити камеру, призначену для відеозйомки з кутом охоплення 360 градусів, було оголошено більше року тому в рамках виставки CES 2016. І ось тепер цей продукт знайшов цілком конкретних обрисів – компанія анонсувала GoPro Fusion.

Графік роботи магазину в святкові дні

Колектив магазини GoProStore.in.ua вітає всіх наших покупця і відвідувачів нашого сайту, з наступаючим святом Великодня. Звертаємо Вашу увагу на те що, в святкові дні режим роботи магазину дещо змінений.

Karma drone вперше на відео

Karma drone

Karma drone вперше на відео До довгоочікуваної презентації залишилося 3 дні, і ось напередодні цієї події на офіційному каналі GoPro в Youtube з’явився 25 секундний ролик, на якому ми можемо спостерігати скользнувшего по краю кадру квадрокоптер.

Брутальний Банджі Джампінг у Новій Зеландії в форматі 4К

В мережі з’явилось відео про крейзі банджі джампинг у Новій Зеландії. Тут вас штовхають в прірву ногою або обрізають ножем мотузку на якій ви зависли. Також ви можете стрибнути в бочці, на стільці або з самокатом поміж ніг.

Стала відома дата виходу GoPro Karma Drone!

По традиції, осінь стала сезоном релізів новинок від ТОП виробників. В цьому році компанія GoPro розширяє свій модельний ряд дроном GoPro Karma Drone. Його вихід очікувався ще в кінці травня, проте не склалось.

З Днем Незалежності

З Днем Незалежності З нагоди річниці Незалежності нашої держави бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України. Графік роботи нашого магазину на День Незалежності 23.08.2016 – Повний робочий день з 10:00 […]

GoPro Hero 5

GoPro Hero 5 З моменту виходу GoPro Hero 4 Session, інтернет повниться чутками, про те чого ж такого можна очікувати від GoPro Hero 5. Ми зібрали всі самі правдоподібні чутки, так як офіційної інформації як і раніше немає.